DetaljerStamtræ oprejstStamtræ liggendeEfterkommere

Stamtræ

 

Agnes Nielsen

 II.A. 

Født: Agnes Knudsen, 3. juni 1907, Ørum, Højslev Sogn, Fjends Herred, Viborg Amt som datter af Kresten Knudsen og Karen Marie Pedersen

Død: 5. februar 1973, Demstrup

Gift 27/08-1930 med Niels Christian Nielsen, Ørum Kirke

 

Agnes Knudsen gik i skole i Ørum ved Højslev. Hun var beskæftiget ved husgerning og havde bl.a. plads i Ørum og Demstrup. Ved Agnes Knudsens død skrev avisen:
“Gårdejer Niels Nielsen, Demstrup, har haft den store sorg at miste sin hustru, Agnes Nielsen, der som kort nævnt er død på Kjellerup Sygehus efter få dages sygdom, 65 år. Fru Agnes Nielsen var født i Ørum og havde i sin ungdom forskellige pladser ved husgerning. I 1930 blev hun gift med Niels Nielsen, Demstrup, der da kort forinden havde overtaget sin Fødegård - en slægtsgård, der kan føres tilbage til før 1800—tallet. Ægteparret skabte sammen et godt hjem, hvor fem Børn voksede op. Hun har været sin mand en særdeles dygtig medhjælp, der aldrig sparede sig selv, foruden at hun var i besiddelse af et godt humør, og hjemmet var præget af stor gæstfrihed. Hun og hendes mand, værnede om slægtens traditioner, og flere gange har der været holdt slægtsfester på gården.”.

 


 
Efternavne Sogne
Fornavne Tidslinie

Tilføj til favoritter

Børn

1. Henning Nielsen
2. Tage Nielsen
3. Vagn Nielsen
4. Ingrid Jørgensen
5. Ejgil Nielsen

 
Status

Senest opdateret d. 29. januar 2005 af Finn Gehrcke

Del på Facebook