DetaljerStamtræ oprejstStamtræ liggendeEfterkommere

Stamtræ

 

Søren Kristian Nielsen, Bodil Marie Kirstine Christensen

Bodil Marie Kirstine Nielsen

 II. 

Født: Bodil Marie Kirstine Christensen, 18. januar 1881, Sjørup, Vroue Sogn, Fjends Herred, Viborg Amt som datter af Søren Christensen og Ingeborg Andersen

Hjemmedøbt: 28. januar 1881

Kirkedøbt: 27. marts 1881, Vrou Kirke
Faddere: Gårdmand Anders Andersens hustru Bodil Marie Kirstine Christensen af Engedal, gårdmand A. Chr. Pedersens hustru Marie Pedersen af Sjørslev, gårdmand Niels Nielsen (Daugbjerg), gårdmand Søren Sørensen, husmand Jens Chr. Andersen, begge af Sjørup.

Død: 2. juni 1968, Demstrup, Sjørslev Sogn

Gift 11/03-1902 med Søren Christian Nielsen

 

Ved Bodil Marie Kirstine Christensens 75 års fødselsdag i 1956 skrev Viborg Stifts Folkeblad: “Hun kom ud at tjene, da hun var konfirmeret, og i 1899 fik hun plads hos gårdejer Søren Kristian Nielsen, Demstrup, med ham blev hun gift i 1902. I ægteskabet har der været 10 børn, men en døde, som lille. De ni er alle gift, tre er bosat her i sognet, og det er en af Bodil Nielsens største glæder at modtage besøg af sine børn og børnebørn, eller tage på besøg hos dem. Hun er stadig rask og rørig, og holder selv sit hyggelige hjem pænt og rent, ligesom hun også holder af at passe sin have om sommeren. I ledige stunder er hun gerne beskæftiget med et håndarbejde, og mange smukke og nyttige ting har hun i årenes løb forarbejdet. Bodil Nielsen har været en særdeles dygtig og energisk kone, der ikke skånede sig selv eller gik af vejen for noget arbejde, hvor hårdt det end var. Hun er en flittig og omgængelig kone, altid tilfreds og i godt humør, og kan hun give en håndsrækning eller gøre nogen en tjeneste, er hun altid mere end villig hertil.

 


 
Efternavne Sogne
Fornavne Tidslinie

Tilføj til favoritter

Børn

A. Niels Christian Nielsen
B. Marie Katrine Andersen
C. Søren Ingemann Nielsen
D. Johanne Ingeborg Ruskjær
E. Aage Strøm Nielsen
F. Viggo Nielsen
G. Viggo Ahrenholt Nielsen
H. Otto Kristian Nielsen
J. Erna Marie Løye
K. Martha Marie Lassen

Links

Kirkebog opslag Kirkebog opslag

 
Status

Senest opdateret d. 28. september 2005 af Finn Gehrcke

Del på Facebook